Homme revolté + Carnet

Homme revolté + Carnet

Camus, Albert

Editorial Folio-Gallimard
Colección Folio Éssais, Número 0
Fecha de edición octubre 2013 · Edición nº 1

Idioma francés

EAN 9782070454761
Libro encuadernado en tapa blanda


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  9,65 €

Sin ejemplares (avisar cuando esté disponible)

Sin ejemplares (avisar cuando esté disponible)

Aviso de disponibilidad:

Avisar si vuelve a estar disponible.


Resumen del libro

Je me révolte, donc nous sommes , affirme Albert Camus. La révolte est le seul moyen de dépasser l'absurde. Mais le véritable sujet de L'homme révolté est comment l'homme, au nom de la révolte, s'accommode du crime, comment la révolte a eu pour aboutissement les États policiers et concentrationnaires du XXe siècle. Comment l'orgueil humain a-t-il dévié?
De violentes polémiques ont accompagné la sortie de cet essai. Les contemporains de Camus n'étaient pas mûrs pour admettre des vérités qui s'imposent désormais et mettent L'homme révolté en pleine lumière de l'actualité.

Biografía del autor

Escriptor i filòsof francès dx{0026} x02019;origen algerià (1913-1960), va ser guardonat amb el Premi Nobel de Literatura per la seva important producció literària, que amb sinceritat il-lumina els problemes de la consciència humana de la nostra època . La seva obra comprèn assaig, novel-la, relats i teatre. Entre les seves novel-les més importants podem trobar Lx{0026} x02019;estranger (1942), La pesta (1947), La caiguda (1956) i El primer home (obra pòstuma, 1994). El mite de Sísif (1942) i els Escrits llibertaris (recull dx{0026} x02019;articles) són dos dels seus assajos més importants. Entre les seves obres de teatre es pot trobar Els justos o El malentès.
Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.