Eloi Vila

Laia Sanz Pla-Giribert (Corbera de Llobregat, Barcelona, 1985) La passió pels vehicles de dues rodes li ve de molt petita. Als dos anys, el seu pare ja la pujava a la moto, als quatre va provar la Cota 25 del seu germà sense que ningú se n'adonés, i als set va competir per primera vegada en trial. Entre les nombroses fites del motociclisme mundial que fan que la seva història sigui única destaquen fins a aquest moment: 13 títols mundials de Trial femení, 10 títols europeus de trial femení, 6 títols del Trial de les Nacions, 4 títols mundials d'Enduro femení, 5 victòries en el Trofeu Femení del Ral-li Dakar, 4 medalles d'or d'Enduro X femení als X Games, 1 medalla de plata d'Enduro X femení als X Games i el millor resultat aconseguit mai per una dona en categoria absoluta al Ral-li Dakar (9a).


Mostrando 3 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.