Jordi Torres i Viñals

Jordi Torres és catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Té una llarga trajectòria acadèmica en docència, gestió, transferència de tecnologia i recerca, i és autor i coautor de més de 200 publicacions dx{0026} x02019;investigació, així com de llibres sobre computació d'alt rendiment (HPC) i intel-ligència artificial (IA). El 2005 es va unir al Barcelona Supercomputing Center (BSC) com a part de l'equip fundador i manager de Recerca al departament de Computer Science. Ha brindat conferències i projectes que aborden els punts de trobada entre la cultura contemporània i la investigació en supercomputació i IA. Durant el 2022 i el 2023 va conduir la secció IA de la mà del BSC al programa de ràdio "Avui sortim".


Mostrando 3 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.