Elvira Riera Gil

Elvira Riera Gil és doctora en Ciències Polítiques i Socials (UPF), màster en Planificació i Serveis Lingüístics (UB), màster en Democràcies Actuals: Nacionalisme, Federalisme i Multiculturalitat (UPF) i màster en Direcció Pública (Escola dx{0026} x02019;Administració Pública de Catalunya). Especialista en política lingüística, en el camp professional ha exercit diverses responsabilitats en aquest àmbit a la Generalitat de Catalunya. En el camp acadèmic, ha publicat diversos llibres i articles científics en revistes internacionals i és membre del Grup de Recerca en Teoria Política de la UPF. Lx{0026} x02019;any 2019 va obtenir el Premi Modest Reixach de Sociolingüística Catalana, que atorga lx{0026} x02019;Institut dx{0026} x02019;Estudis Catalans, pel seu llibre Justícia lingüística i societats mixtes: una defensa de la pluralitat (2017).


Mostrando 1 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.