Joan Ridao

Joan Ridao i Martín (1967) nascut a Rubí, és doctor en Ciència Política i de l'Administració i Llicenciat en Dret. Professor de Dret Constitucional i Ciència Política a la UB i a la Facultat de Dret d'ESADE - URL, consultor de la UOC i professor ad honorem de la URL, exerceix com a advocat i consultor. Fou diputat i portaveu al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats i ponent de l'Estatut de Catalunya (2006). A banda de nombroses publicacions acadèmiques, les seves darreres obres en el camp de l'assaig polític són Les contradiccions del catalanisme (2005), finalista del Premi Joan Fuster d'assaig 2004, Així és va fer l'Estatut (2006), El Pla B. L'estratègia cap a la sobirania (2007) i Catalunya i Espanya, l'encaix impossible (2011).


Mostrando 3 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.