Susana Peix Cruz

Lloc de naixement:Barcelona Nom i cognoms: 'scar Sardà Guàrdia Data de naixement: 11 de maig de 1965 Lloc de treball: Layouts art Dos Professió: Il-lustrador publicitari i dibuixant de còmic infantil Del 1983 al 1985 es va dedicar al còmic humorístic per a adults. Des del 1985 fins al 1994 va realitzar motius estampats per a empreses del sector tèxtil de la comarca del Maresme. Durant aquest període va publicar un seguit de tires humorístiques (de caire setmanal)dels seus personatges " La panda Rusa " a la revista comarcal " Tot Mataró " , personatges que també van apareixer a col-leccions tèxtils. L'any 1994 comença la seva tasca com a il-lustrador publicitari a l'estudi de disseny Layouts Art Dos, on l'any 2000 va crear la mascota anomenada Tot y Buma per a la firma de roba infantil Prenatal. A més a més i per a la mateixa firma, ha realitzat tot tipus de motius per a diverses aplicacions tèxtils i promocionals.


Mostrando 24 libros encontrados (2 páginas)

Ordenar resultados por:

    1 2     siguiente



    1 2     siguiente



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.