Maria-Antònia Oliver

Maria-Antònia Oliver (Manacor, 1946) Publica la seva primera novel·la, Cròniques dun mig estiu, quan té tot just 22 anys. Des de llavors, en la quinzena llarga de llibres publicats, l'autora ha escrit novel·les, contes, teatre, guions i reportatges, entre els quals destaquen Crineres de foc, Tallats de lluna o Colors de mar. Traduïda a nombroses llengües, també ha traduït al català autors com Virginia Woolf, Jules Verne, Mark Twain, Robert Louis Stevenson o Herman Melville. Forma part de la Generació literària dels setanta i és una integrant del col·lectiu Ofèlia Dracs, sota el nom del qual és coautora, entre daltres llibres, de Lovecraft, Lovecraft, Essa efa, Negra i consentida. En aquest darrer, dedicat al gènere negre, fa la primera aparició Lònia Guiu, protagonista dEstudi en lila, que també apareixerà en les novel·les Antípodes i El sol que fa lànec. El 2016 si li ha atorgat el Premi dHonor de les Lletres Catalanes.


Mostrando 1 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.