Claudi Mans Teixidó

Claudi Mans Teixidó és catedràtic emèrit dx{0026} x02019;Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona. Va ser degà de la Facultat de Química i president de la Divisió de Ciències. Té llibres de divulgació com Tortilla quemada, Los secretos de las etiquetas, La vaca esférica, Sferificaciones y macarrones, La química de cada día y 100 preguntes de química quotidiana, articles científics i de divulgació, i un gran nombre de conferències de divulgació de la ciència i la ciència a la cuina. És col-laborador del CosmoCaixa i de la unitat elBulliLab. Premi Nacional de Química de lx{0026} x02019;ANQUE 2011 i distinció de la Universitat de Barcelona a la millor tasca de divulgació científica.


Mostrando 5 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.