Gloria de Castro

Glòria de Castro Pascual (Caldes de Montbui, 1974) va estudiar ciències de la comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant vint-i-cinc anys va treballar de redactora publicitària per a grans firmes fins que va decidir deixar-ho tot enrere, i en lx{0026} x02019;actualitat treballa a Mallorca, on es va retirar amb la seva família per viure una vida més tranquil-la. Lx{0026} x02019;instant abans de lx{0026} x02019;impacte, la seva primera novel-la, va quedar finalista del Premi Clarín de Novel-la, del Premi Pollença de Narrativa i del Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana 2020. Lectora compulsiva, va créixer envoltada dels llibres dels seus pares i té com a referents autores com Angélica Liddell i Sylvia Plath.


Mostrando 2 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.