Un home invisible

Un home invisible

Ellison, Ralph

Editorial Quaderns Crema
Colección Biblioteca Mínima, Número 188
Fecha de edición febrero 2012 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788477275237
624 páginas
Libro Dimensiones 131 mm x 210 mm


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  29,00 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Un home invisible és una obra clau de la literatura nord-americana que ha captivat els lectors des de la seva aparició lany 1952. Primera novel·la dun autor fins aleshores desconegut, va assolir ràpidament un èxit popular enorme, i va rebre el Premi Nacional de Literatura de ficció, fets que van convertir Ralph Ellison en un dels escriptors més rellevants del segle xx. Un home invisible és un tour de force enginyós i apassionat.

El protagonista anònim de la novel·la-una de les primeres que planteja el conflicte racial des del punt de vista dels negres-és un jove del sud dels Estats Units que es trasllada al nord en ser expulsat de la universitat per a negres on estudia. A Nova York sortirà de lanonimat, es lliurarà a la missió de lluitar pels drets de la seva comunitat i serigirà en un dels seus portaveus, per acabar finalment sucumbint davant la violència i la confusió, mancat de veu i convertit en un home invisible.

Biografía del autor

Ralph Ellison (Oklahoma City, 1914 " Nova York, 1994) és considerat un dels escriptors nord-americans més importants de la postguerra. A més de la novel-la Un home invisible (1952), l" única que va publicar en vida, va escriure les col-leccions d" assaigs Shadow and Act (1964) i Going to the Territory (1986). Pòstumament van aparèixer Flying Home, and Other Stories (1996) i la seva segona novel-la, inacabada, Juneteenth (1999).

Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.