Tintin i l'art Alfa

Tintin i l'art Alfa

Hergé

Editorial Hachette
Colección LES AVENTURES DE TINTIN CATALA, Número 0
Fecha de edición octubre 2011 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788426138590
64 páginas
Libro encuadernado en tapa dura
Dimensiones 305 mm x 600 mm


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  11,90 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Uns anys després de la publicació de Tintín i els Pícaros, i poc abans del cinquanta aniversari del seu heroi, Hergé tria com a marc del seu següent àlbum el món de lx{0026}#39;art contemporani que coneix especialment bé. Hi llança Tintín sense saber molt bé «on el portarà aquesta història. Hergé treballa esporàdicament, desitjant no decebre els seus lectors, però la malaltia lx{0026}#39;acapara i aviat el convenç que aquesta aventura mai serà acabada i es convertirà en lx{0026}#39;última aventura de Tintín Quan el març de 1983, Hergé abandona definitivament Tintín a la seva sort, confiant a la seva esposa Fanny la cura de guiar el seu petit reporter amb dinamisme però sense concessions, deixa a la seva taula de treball molt més que un projecte però molt menys que un àlbum acabat.
Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.