Si menges una llimona sense fer ganyotes

Si menges una llimona sense fer ganyotes

Pàmies Bertran, Sergi

Editorial Quaderns Crema
Colección Mínima Minor, Número 94
Fecha de edición julio 2011 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788477274520
144 páginas
Libro Dimensiones 120 mm x 180 mm


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  11,00 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Als vint contes de ?Si menges una llimona sense fer ganyotes? s hi barregen situacions quotidianes i fantàstiques que aprofundeixen en emocions comunes. L amor no correspost, la desconfiança, els lligams familiars, l excés de solitud o de companyia són alguns dels elements que identifiquen aquest llibre. Amb una mirada irònica, penetrant i contingunda, Sergi Pàmies tracta de les servituds d uns personatges vulnerables, esclaus d unes circumstàncies que, com les llimones, combinen l acidesa amb les propietats refrescants.
El llibre ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2007 i el Premi Lletra d?Or 2007.

Biografía del autor

Sergi Pàmies (París, 1960) ha publicat en aquesta editorial els reculls de contes T hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel-la sobre Barcelona (Premi de la Crítica Serra d Or), L últim llibre de Sergi Pàmies, Si menges una llimona sense fer ganyotes (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d Or) i La bicicleta estàtica, així com les novel-les La primera pedra (Premi Ícaro), L instint (Premi Prudenci Bertrana) i Sentimental. La seva obra ha estat traduïda al francès, al castellà, a l alemany, a l italià i al grec. Col-labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació.

Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.