Puls: Manual de limba romana pentru straini. Nivelurile A1-A2 + CD

Puls: Manual de limba romana pentru straini. Nivelurile A1-A2 + CD

Kohn, Daniela

Editorial Polirom
Lugar de edición Bucarest, Bahrein
Fecha de edición septiembre 2016 · Edición nº 1

Idioma rumano

EAN 9789734659746
308 páginas
Libro encuadernado en tapa blanda con 1 CD Audio


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  77,53 €

Sin ejemplares (encargos sólo en librería)

Sin ejemplares (encargos sólo en librería)

Aviso de disponibilidad:

Avisar si vuelve a estar disponible.


Resumen del libro

Un manual integral in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste. PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei pentru nivelurile A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa. Pachetul contine un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio. Manualul cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului o serie de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale. Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Pentru rezolvarea problemelor ce pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate doua CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual. Caietul de exercitii vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.