M'explico

De la investidura a l'exili

M'explico

Puigdemont Casamajó, Carles

Editorial La Campana
Colección ACTUALITAT, Número 0
Fecha de edición junio 2020 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788416863914
Libro encuadernado en tapa blanda


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  21,90 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

«No és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d'autocrítica.
És un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe. CARLES PUIGDEMONT El més senzill i còmode hauria estat no fer aquest llibre.
Durant força temps he sospesat l'oportunitat de desar-lo en un calaix la clau del qual la tinguessin generacions futures.
Si n'he resolt la publicació és perquè he cregut que el seu contingut podria ser útil no només per entendre millor el passat i el present sinó, molt especialment, per preparar-nos pel futur.
Que sigui útil i positiu no vol dir, tanmateix, que estigui lliure d'algunes agrors que tots hauríem volgut estalviar-nos: no és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d'autocrítica.
Es un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe.
Finalment, aquestes pàgines que llegireu -si teniu la bondat de fer-ho- demanen una mica d'indulgència i generositat, perquè malgrat l'honestedat i el sacrifici inqüestionable de tots plegats, en alguns dels passatges d'aquesta història no quedem bé.
Jo tampoc, és clar.
La continuació, aviat a les llibreries: M'EXPLICO.
La reconstrucció del retorn (2018-2020).
Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.