Manuscrit trobat a Saragossa

Manuscrit trobat a Saragossa

Casassas Figueras, Anna

Editorial Quaderns Crema
Colección Biblioteca Mínima, Número 176
Fecha de edición noviembre 2009 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788477274728
768 páginas
Libro Dimensiones 210 mm x 964 mm


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  35,00 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Alphonse van Worden, oficial de la guàrdia valona, viatja a Madrid per posar-se al servei del rei d"'Espanya. En una de les etapes del seu periple, ha de travessar la Sierra Morena. Allà l"'espera un misteri laberíntic que haurà d"'escatir, i que l"'embarcarà en una aventura sense precedents en què trobarà alquimistes, astròlegs i cabalistes, posseïts, dimonis, bandits, gitanos i anacoretes. Allò que en principi no havia de ser més que un tros de camí es converteix en un viatge iniciàtic, ple de sorpreses. A cavall entre la novel·la gòtica i els coneixements enciclopèdics, Potocki construeix una història màgica, amb un atractiu irresistible, que ha captivat milers de lectors des de la seva primera publicació. La versió que avui presentem es basa en un manuscrit fins fa poc inèdit de l"'obra, que ofereix una versió més acabada de les que fins avui havien servit de base, fetes a partir de fragments: més completa, qui sap si més melancòlica, però en qualsevol cas més preparada per a l"'edició.

Biografía del autor

El comte Jan Potocki (Pików, 1761 - Uladawka, 1815) va rebre una sòlida educació, ampliada al llarg dels anys. Viatger incansable, va escriure un nombre enorme de tractats sobre països diversos que, sens dubte, van contribuïr a crear l imaginari que constitueix la seva obra principal i més coneguda, Manuscrit trobat a Saragossa (Quaderns Crema, 2009). Potocki es va suïcidar el 1815, amb una bala de plata que ell mateix havia fabricat.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.