La frantumaglia

La frantumaglia

Ferrante, Elena

Editorial Reservoir Books
Colección Narrativa, Número 0
Fecha de edición noviembre 2022 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788418226854
400 páginas
Libro


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  24,90 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Un volum en el qual es recullen, en forma de cartes o d'entrevistes, les fonts d'inspiració de l'Elena Ferrante i on s'explica què significa per a ella la feina d'escriure.
Saps quan et ronden pel cap les notes d'una peça, i després, quan et poses a cantar-la, la cançó és totalment diferent de la que t'obsessionava? O quan tens molt present el racó d'un carrer, però no saps on queda? Per donar un nom a aquests fragments faig servir una paraula que és de la meva mare: frantumaglia. Són bocins i trossos que venen de no se sap on i que fan soroll, fins i tot molesten , comentava Ferrante amb la seva editora, Sandra Ozzola, la primavera del 2015.
La Frantumaglia són els trossos que habiten el laboratori d'Elena Ferrante des que va començar a escriure, a començament dels anys noranta, fins avui, quan la crítica i el públic ja aclamen aquesta figura com un clàssic contemporani.
Llegir aquest llibre és com obrir els calaixos de la taula de Ferrante i fixar la mirada en el com i en el perquè Ferrante va escriure primer les tres novel-les de Cròniques del desamor i després l'esplèndida saga de Les dues amigues.Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.