El senyor Nakano i les dones

El senyor Nakano i les dones

Kawakami, Hiromi

Editorial Quaderns Crema
Colección Biblioteca Mínima, Número 192
Fecha de edición octubre 2012 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788477275343
256 páginas
Libro Dimensiones 131 mm x 210 mm


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  23,00 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Hitomi entra a fer feina en una botiga dobjectes de segona mà de Tokio. «Això no és un antiquari, és una brocanteria, ladverteix el senyor Nakano el dia que
fa lentrevista. Allà hi ha Takeo, el jove assistent amb qui inicia una estranya relació, i Masayo, la germana del propietari que fa exposicions amb nines i que té una vida sentimental que turmenta el senyor Nakano, que es manté vigilant sobre tot i a qui tornen boig les dones.
Un grup que vagament podria assemblar-se a una família. Cronista delicada i elusiva, Kawakami ens ofereix en aquest llibre, a més de la història entre Hitomi i Masayo, una successió de finestres obertes al Japó contemporani.
Els objectes duna botiga extravagant conviuen amb la vaga melancolia duns homes i unes dones que mai no aconsegueixen ser felices del tot.

Biografía del autor

Hiromi Kawakami (Tòquio, 1958) va estudiar Ciències naturals i va ser professora de Biologia fins que el 1994 aparegué la seva primera novel-la. Els seus llibres han estat guardonats amb els premis literaris més prestigiosos, que l" han convertida en una de les escriptores japoneses més llegides actualment. Quaderns Crema ha publicat les seves novel-les El cel és blau, la terra blanca (2001; Quaderns Crema, 2009), que va rebre el Premi Tanizaki, Allò que brilla com el mar (2003; Quaderns Crema, 2010) i El senyor Nakano i les dones (2005; Quaderns Crema, 2012), així com el llibre de relats Abandonar-se a la passió (1999; Quaderns Crema, 2011).

Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.