Cròniques del mal d'amor: L'amor que molesta, Els dies de l'abandonament, La filla fosca

Cròniques del mal d'amor: L'amor que molesta, Els dies de l'abandonament, La filla fosca

Ferrante, Elena

Editorial Reservoir Books
Colección Narrativa, Número 0
Fecha de edición noviembre 2022 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788418226830
560 páginas
Libro


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  25,90 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

El debut literari d'Elena Ferrante, previ a la publicació de la tetralogia que la va catapultar a l'olimp dels escriptors.
Cròniques del mal d'amor reuneix les tres novel-les que han convertit Elena Ferrante en una de les veus més prestigioses de la literatura italiana contemporània.
L'amor que molesta és la novel-la que va revelar el talent de l'autora. Hi explora amb crueltat i passió la relació de la Delia amb la seva mare, l'Amalia.
El segon, Els dies de l'abandonament, explica la història angoixant d'una jove mare de dos fills que es veu abocada a un pou profund quan el marit l'abandona.
Tanca la trilogia La filla fosca, on trobem la Leda. La coincidència amb alguns personatges d'una família inquietant desencadenarà un reguitzell de reflexions i tot de records al voltant dels orígens, la maternitat i la llibertat.Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.