Cinquanta ombres d'en Grey (Cinquanta ombres 1)

Cinquanta ombres d'en Grey (Cinquanta ombres 1)

James, E. L.

Editorial Debutxaca
Lugar de edición España
Fecha de edición febrero 2022 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788418196188
544 páginas
Libro


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  9,95 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

Primera part de Cinquanta ombres, la trilogia absolutament addictiva que t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.
Descobreix el llibre en el qual es basa la pel-lícula.
Quan a l'estudiant de literatura Anastasia Steele li encarreguen que entrevisti en Christian Grey, un jove empresari d'èxit, es troba amb un home atractiu, seductor i també molt intimidant, que la deixa impressionada. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però de sobte s'adona que desitja aquest home.
Grey està turmentat pels seus dimonis interns i el consumeix la necessitat de controlar-ho tot, i alhora se sent incapaç de resistir-se a la serena bellesa de l'Ana, a la seva intel-ligència i al seu esperit independent. Ha d'admetre que la desitja, però amb certes condicions.
Quan la parella per fi inicia una apassionada relació les peculiars pràctiques eròtiques d'en Grey desconcerten l'Ana, que poc a poc va descobrint els límits dels seus propis i més obscurs desitjos...
Més de 150 milions d'exemplars venuts a tot el món.
8 milions de lectors en castellà i català.
La crítica ha dit...
La novel-la eròtica súper vendes Cinquanta ombres d'en Grey és una revolució per a milions de dones, les vides sexuals de les quals han experimentat una rebolcada.
El Periódico de Catalunya
Única en el seu gènere.
Entretainment Weekly
La novel-la eròtica que ha revolucionat a les dones.
The New York Times
Llegir aquest llibre et fa sentir sexy de nou. Una novel-la que torna a encendre el foc de molts matrimonis.
divamoms.com
L'exitosa combinació d'història romàntica i joc eròtic d'alt voltatge que ha tocat la fibra de moltes dones.
Daily NewsPasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.