Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3)

Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3)

James, E. L.

Editorial Debutxaca
Lugar de edición España
Fecha de edición febrero 2022 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788418196201
640 páginas
Libro


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  9,95 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

El desenllaç de Cinquanta ombres, la trilogia absolutament addictiva que t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.
Has vist la nova pel-lícula? Descobreix com acaba la història.
Quan la inexperta estudiant Anastasia Steele va conèixer el jove seductor i empresari d'èxit Christian Grey, va néixer entre ells una relació sensual que els va canviar la vida per sempre més. Desconcertada per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Christian, i vorejant tots els límits, la jove lluita per arrencar el compromís d'en Grey. I en Christian hi accedeix per no perdre-la.
Ara ho tenen tot: amor, passió i un món d'infinites possibilitats davant seu. Però l'Ana sap que estimar el seu Cinquanta Ombres, com l'anomena, no és gens fàcil, i que el fet d'estar junts els enfronta a un repte que cap dels dos no havia previst. Ella ha d'aprendre a compartir l'estil de vida opulent d'en Grey sense sacrificar la seva pròpia identitat. I ell ha de superar l'obsessió compulsiva pel control mentre lluita contra els dimonis del seu passat turmentat.
Però quan sembla que la força de la seva relació pot vèncer qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l'Ana.
La crítica ha dit...
Aquesta trilogia entreteixeix un estil lleuger i cinematogràfic, on es remouen els ingredients bàsics de la vida: sang, suor, llàgrimes i sexe, molt de sexe.
La Vanguardia
Un esdeveniment viral que ha anat de fòrum en fòrum i ha creat una germandat de fans.
El País
L'erotisme esdevé best seller.
El Periódico de Catalunya
T'has mossegat també tu les ungles llegint la tòrrida història d'amor entre el seductor multimilionari Christian Grey i Anastasia Steele?
Diez minutosPasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.