Catalanament

Catalanament

La Incorrecta

Editorial Montena
Colección MONTENA, Número 0
Lugar de edición Barcelona, España
Fecha de edición abril 2022 · Edición nº 1

Idioma catalán

EAN 9788418798504
160 páginas
Libro encuadernado en tapa blanda


valoración
(0 comentarios)P.V.P.  18,95 €

Sin ejemplares (se puede encargar)

Resumen del libro

La incorrecta: la revolució del català.
Catalanament és un homenatge al català del segle XXI; una obra per divertir-te mentre recuperes paraules d'abantes , descobreixes maneres de dir 'titola' o 'parrús' i aprens anglicismes per a boomers.
Estima amb els apel-latius amorosos més adorables de la nostra llengua i odia fent servir els renecs més nostrats. Sorprèn-te amb l'etimologia d'algunes dites populars, intenta pronunciar embarbussaments impossibles i descobreix paraules úniques i intraduïbles. Repassa les confusions més freqüents del català i posa't a prova amb els passatemps més gamberros. Preparat per viure en català sense demanar permís ni perdó?
Obre el llibre per qualsevol pàgina i fes match amb el català.
Pasajes Libros SL ha recibido del Ministerio de cultura y deporte subvenciones para la revalorización cultural y modernización de las librerías.
Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.