Lola Badia

Lola Badia, que celebra lx{0026} 39;inici de la seva cinquena dècada amb aquest llibre, ensenya Literatura catalana medieval a la Universitat de Barcelona. En el camp de la lírica dx{0026} 39;herència trobadoresca, ha publicat Poesia catalana del segle XIV. Edició i estudi del Cançoneret de Ripoll (Quaderns Crema, 1983) i, en col-laboració amb el seu mestre Martí de Riquer, Les poesies de Jordi de Sant Jordi (1984). Els seus treballs més importants sobre la prosa dx{0026} 39;art i la cultura de tradició clàssica a la Corona dx{0026} 39;Aragó tardomedieval són recollits a De Bemat Metge a oan Roís de Corella (Quaderns Crema, 1988). Sobre Llull ha redactat, amb Anthony Bonner, Ramon Llull. Vida, pensament, obra literària (1988) i Teoria i pràctica de la literatura en Ramon Llull (Quaderns Crema, 1992). Forma part de la Comissió editora de la Nova Edició de les Obres de Ramon Llull (NEORL).


Mostrando 2 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.