Nickolas Butler

Nickolas Butler (Allentown, Pennsilvània, 1979) es va criar a Eau Claire, Wisconsin, i va estudiar a la Universitat de Wisconsin-Madison i al Taller dx{0026} x02019;Escriptors dx{0026} x02019;Iowa. Els seus textos han aparegut en diverses publicacions com The New York Times Review, Narrative Magazine, Ploughshares i The Progressive. La seva primera novel-la, Shotgun lovesongs (2014), li va valdre un èxit notable de crítica i públic i la productora Fox Searchlight va adquirir-ne els drets per dur-la al cinema. També és autor de les novel-les Al cor dels homes (Empúries, 2017; nominada al Premi Médicis Estranger) i Little faith (2019), així com del recull de contes Beneath the bonfire (2015). Bona sort és la segona novel-la de Nickolas Butler que es publica en català.


Mostrando 13 libros encontrados (1 páginas)

Ordenar resultados por:

    1    



    1    



Pasajes Libros SL ha recibido de la Comunidad de Madrid la ayuda destinada a prestar apoyo económico a las pequeñas y medianas empresas madrileñas afectadas por el COVID-19

Para mejorar la navegación y los servicios que prestamos utilizamos cookies propias y de terceros. Entendemos que si continúa navegando acepta su uso.
Infórmese aquí  aceptar cookies.